REALITY OF LIFE: December 2011

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Wednesday, 21 December 2011

Susah ke nak setia..?


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!

Salam....Ciao..sekarang jam 2:09a.m..mata mengantuk tapi tak nak tido...hOho...tiba2 rasa nak update blog nie..kesian lak dibiarkan camtu je...Otak sekarang memang blur..sebab tu tajuk pun macam blur2 jer... -.- Xder ah...tiba-tiba teringat kat tempat keje, kengkawan satu kolej, member2, n sumer org...rindu plak..eh..yeker?? LOL..siyes memang takde idea..Break jap...tarik nafas...Orite! Keyh, aku nak citer pasal setia.....Susah ke nak jadi setia nie? Tak kisahlah setia ngan kawan baik ke, bf Or gf ke, or sape2 je la...Aku yakin bila sebut je SETIA, mesti korang akan terus fikir, setia dengan bf/gf kan? kan? kan? Hairan sangat sebab nape ramai yang susah sangat nak setia...mungkin sebab nak yang terbaik kot???( bagi kapel2 kat luar sana le ;P) Bagi aku kan, bila korang setia, korang akan rasa kenikmatannya...wasehh...haha..percayala...tapi,  INGAT!!! Bila bab setia dalam kapel mengapel nieh, skali korang dah wat game bikin hal, korang jangan mengharap 100% yang pasangan korang leh trust korang lagi cam memula dulu..mungkin segelintir akan still 100% percaya kot.. -.- tapi majoriti, NO NO NO...We are not stupid anymore :) Don't blame us, but blame urself, persecutor!! ahakz..Saje je wat citer sal benda nie..sebab suka...Kadang2 kita belajar dari pengalaman..biasanya perempuan la yang sering teraniaya perasaanya..huuuu...Apa apapun, lelaki ker perempuan ke, sama jer, gender je berbeza, tapi tetap sama ada perasaan..terpulang pada individu tu sendiri samada nak jadi seorang yang setia atau jadi penganiaya perasaan orang lain :) renung2kan.. :)

note : imms ;p
Image Hosted by ImageShack.us www.tips-fb.com

Tuesday, 6 December 2011

I WISH WE WILL SUCCESS TODAY!!!


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!

YESSS...TODAY IS THE DAY..I HOPE I CAN PASS MY ORACLE JAVA EXAM..ITS QUITE TOUGH, BUT ILL TRY MY BEST..N GOOD LUCK FOR ALL MY FRIENDS THAT ALSO WILL SIT FOR AN EXAM....CHAIYOKK...!! WE CAN DO IT!!!


Rain of summer, snow of winter, grace of autumn, glory of spring, May beauty of every season give ur heart a beautiful reason 2 smile.May God suceed u in every exams of ur life.    Good luck & God bless u
mode : cont study....
Image Hosted by ImageShack.us www.tips-fb.com
 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)