REALITY OF LIFE: August 2012

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Sunday, 5 August 2012

Hero Malaysia : Dato' Lee Chong Wei anda tetap dihati kami


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!


Salam...dah berkurun rasanya aku tak update blog nie..bukan kerana sibuk, sebab aku hari2 online..haha..tapi disebabkan fenomena kemalasan dan ketandusan idea melanda...Tapi takpe.lupakan pasal tu...Aku wat entri kali ni istimewa untuk pemain badminton terbaik negara kita iaitu Dato' Lee Chong Wei..aku yakin korang mesti dah tengok perlawan antara dia dengan musuh tradisi iaitu Lin Dan sebentar tadi kan2..lau korang tak tengok, korang memang x best lah..even tak dapat support kat sana, support dari jauh pun ok ;) aku tengok Lin Dan berlagak bagai..huh.! Tapi takpe, aku dapat nampak DLCW main dengan tenang je n dpt menangkis serangan dari Lin Dan..itu dah cukup hebat bagi aku...apa2 pun DLCW tetap dihati rakyat Malaysia ;)

WE ARE PROUD OF YOU DATO' LEE CHONG WEI N WE LOVE YOU SO MUCH

Jom layan beberapa gambar aku sertakan untuk tatapan korang..
p/s : gambar2 ni aku amik dari member2 aku yg share kat facebook 

Tangisan pemain kesayangan rakyat Malaysia....

We r Proud of you..Don't cry..




Tahniah..!!

Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com
 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)