REALITY OF LIFE: July 2012

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Tuesday, 10 July 2012

Result Exam : Gempak X Gempak?


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!


Salam......hye..! agak lama aku tak update blog..bukan apa, aku malas jer sebenarnya..ok..berbalik pada tajuk entri aku..result exam..? Yes! Result exam untuk semester lepas dah pun release
 semalamaku dapat bape..?hoho..tu belakang kira la brader sister..GEMPAK x GEMPAK apa2pun aku wat entri nie sebab nak wish to all my friend and my classmate at Unimas..
Korang memang terbaiklaaaa!!!
Congratz for all of u.. (^_^)
 tak kisahla dapat atau tak dapat dean list,
 boleh cuba lagi next semester.
.this is the begginning of our journey at UNIMAS...!
Caiyok..!



ingat...! Setiap yang berlaku ada hikmahnya sayang =)
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

Sunday, 1 July 2012

Online Facebook by using Gabtastik


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!


Salam..hye...ni juz short entri..juz nak share satu software ni untuk korang yang hari2 akn buka facebook..Kebiasaanya kita akan buka Google Chrome, IE or mozilla kan untuk pergi website Facebook..Tapi kali nie, dengan adanya software ni, korang juz install n run software tersebut..Pastu korang dah boleh trus online facebook melalui Gabtastik ni...Korang boleh cuba dulu...Advantage dia, korang taklah mencampur adukkan facebook dengan site2 lain yang korang buka dalam masa yang sama...So, sini farah sharekan link tempat donlod..don worry, saiz kecik je ;) 
Selamat Mencuba..!

Link Download

-Practice Make Perfect-
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com
 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)