REALITY OF LIFE: AKU RINDU KORANG...!

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Wednesday, 20 June 2012

AKU RINDU KORANG...!


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!


Salam..hye u olz...mood tak nak tidur...sebab tak ngantuk walaupun aku tak cukup tido semata2 nak berjuang untuk final exam..berjuang ke..or more pada main game + xstudy sangat..ahh..wateverla...btw, semalam laz paper aku..and alhamdulillah boleh jawab..hope so -.-"
Now aku dah BEBAS untuk lupakan
sekejap nota2, asemen, kuiz...t jumpa balik benda tu bulan 9..so kena hargai masa holiday ni...berbalik pada citer asal...aku rindu korang..?? sape korang tu..??yess..thats u..ANIS,EILEEN,ARINA,WIN,SITI..aku rindu korang dowh..!!
Tetiba terkenang balik memori ngan korang.... 

Anis aku rindu nak gaduh ngan ko..mandi sama2 ngan ko..oopsssss..hahhaha..melalak, melantak maggi + telur ,minum teh special daripada air rebusan telur ramai2..i MISS that moment 
Aku belek gambar2 kita haritu...bila leh jumpa lagi...huhuuh..tunggu ko kawen la nanti ok..aku pasti datang..

Eillen...ko aku rindu sangat...satu universiti sama fakulti..tapi nak jumpa fuhh payah bebenar...!! hey babe, next sme kita lepak sama2 ok...rindu nak tengok menari korea kat bilik..hahahha...

Win aku rindu ko jugak..! rindu nak gaduh dengan ko..!!! cepat2 la ko g kuching ambil aku dengan eileen bawa p jalan2...hoho...

Arina..aku rindu nak gaduh dengan kau..luah problem ngan kau..!!ko dtgla kuching wei..kawen nanti jemput tau..<aku tau ko tak baca pon blog nie>

Siti..oh my sister..! I miss U tao...ko selalu nasihat aku sebab aku malas belajar a.k.a study laz minit..Kat sini aku dah rajin sikit tapi laz minit tu still ada..hahahhaa...

Btw, aku rindu sumer kawan2 aku masa aku study kat Politeknik Kuching Sarawak..
U'all r d best..i love u all..!!! 
kat sini aku share gambar member2 kamceng aku.. :P

me n Anis 

me n Arina

me n Siti

M.E.R.E.K.A
Ct.Arina.Anis

Eileen n Win@Elizabeth

K.A.M.I

A Friend is someone who knows all about you and loves you anyway!!!

LOVE U..MUAH..MUAH...!
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

2 pandangan sahabat:

Mi3rLyNa said... [Balas Komen Awak]

so sweet..:) miss u too darls.. iya la ko buat aku terkenang balik memories kita kat poli dulu... touching plak aku tau... ape pun belajar rajin2 n gud luck tuk result t.. msti gempak punya..:)

Farah@in said... [Balas Komen Awak]

@Mi3rLyNa aku pn rindu ko giler2...exam gempak..? hurm..mcm result aku akan xbrpa gempak.. =(

 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)