REALITY OF LIFE: Result Exam : Gempak X Gempak?

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Tuesday, 10 July 2012

Result Exam : Gempak X Gempak?


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!


Salam......hye..! agak lama aku tak update blog..bukan apa, aku malas jer sebenarnya..ok..berbalik pada tajuk entri aku..result exam..? Yes! Result exam untuk semester lepas dah pun release
 semalamaku dapat bape..?hoho..tu belakang kira la brader sister..GEMPAK x GEMPAK apa2pun aku wat entri nie sebab nak wish to all my friend and my classmate at Unimas..
Korang memang terbaiklaaaa!!!
Congratz for all of u.. (^_^)
 tak kisahla dapat atau tak dapat dean list,
 boleh cuba lagi next semester.
.this is the begginning of our journey at UNIMAS...!
Caiyok..!



ingat...! Setiap yang berlaku ada hikmahnya sayang =)
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

0 pandangan sahabat:

 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)