REALITY OF LIFE: Online Facebook by using Gabtastik

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Sunday, 1 July 2012

Online Facebook by using Gabtastik


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!


Salam..hye...ni juz short entri..juz nak share satu software ni untuk korang yang hari2 akn buka facebook..Kebiasaanya kita akan buka Google Chrome, IE or mozilla kan untuk pergi website Facebook..Tapi kali nie, dengan adanya software ni, korang juz install n run software tersebut..Pastu korang dah boleh trus online facebook melalui Gabtastik ni...Korang boleh cuba dulu...Advantage dia, korang taklah mencampur adukkan facebook dengan site2 lain yang korang buka dalam masa yang sama...So, sini farah sharekan link tempat donlod..don worry, saiz kecik je ;) 
Selamat Mencuba..!

Link Download

-Practice Make Perfect-
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

0 pandangan sahabat:

 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)