REALITY OF LIFE: Balik Kampus Yeay..!

Flash Menu

Realiti Blogger Chat Room




Thursday, 6 September 2012

Balik Kampus Yeay..!


THANKS YER KORANG SEBAB SUDI DATANG BLOG USANG NIE..LOVE U ALL!!

ni la rupanya bila aku hadap laptop -_____- *abaikan

Salam..lama rasanya aku tak update blog ni lepas entri terakhir pasal olimpik aritu...aku bukan apa...aku malas sangat2...ada ke sape2 kt luar yang  rajin jadi penulis kt blog aku.t aku bayar~~ahahaaha...Xtually takde benda pun nal citer...juz nak cakap cuti aku selama dua bulan dah berakhir...YESS! Gembira rasanya sebab dah boleh belajar balik..Cuti  lama sangat aku tak suka..boring~lainla kalau aku keje...ada gak income kan...huhuhu..ckp sal keje, xtually patut keje, tapi tu la..JANJI MELAYU~~ hmmph....lupakan je la...btw, tulat aku dh masuk umah sewa...fuh..first tym dok luar kolej..aigooo....hope everything akan ok..btw kat umah tu nanti juz ade 2 org sarawak lain lain sumer dak semenanjung XD ...jarak nak ke Unimas tu taklah jauh lau naik kenderaan..lau jalan kaki memang mampusla....nasib abik ada bas.. so, aku tak risau sangatla..xdptla nak main boling reramai kt boling center unimas dah..huhu....btw, aku harap rayuan aku masuk kolej akan diterima....n harap2 apartment yang dibeli pihak unimas kat luar kampus boleh pakai secepat mungkin..malas deh dok menyewa...yang pernah menyewa mesti tao nape tak suka kan... x_____x ..tu jer! kbai!

can't wait to see all my lovely friend
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

2 pandangan sahabat:

ElixirReyn said... [Balas Komen Awak]

sama la dgn reyn.. hehe =) hope sem depan lagi oke dari sebelum2 ni.aminn

Farah@in said... [Balas Komen Awak]

hihi..btol2...hrp sem ni lebih oke...xde dah bnda remeh temeh yg bikin "panas" ahahaha

 
Story Mory disini adalah hasil idea wa sendiri (^_^)